Autorijschool Suydersee is een samenwerkend echtpaar. Simone Abma -van Gennep is geboren op 20 oktober 1974 en Johan Abma op 18 maart 1965.

Simone heeft haar instruktrice bewijs gehaald in 1994, en heeft oa een aantal jaren gewerkt bij Autorijschool 'de Hanzestad' uit kampen. Autorijschool 'de Hanzestad' was eigendom van de vader van Johan. Zo hebben wij elkaar leren kennen.

In 1997 zijn wij getrouwd, en hebben 2 kinderen. Simone is tijdelijk met les geven gestopt omdat wij het belangrijk vinden dat er een ouder bij het opgroeien van de kinderen is.

Nu de kinderen wat ouder zijn ontstond er de mogelijkheid voor Simone om zich weer te storten op haar passie, autorijles geven. In 2006 is Simone weer aan de studie gegaan en heeft oa haar RIS certificering gehaald.

Johan is verantwoordelijk voor het zakelijke en administrative gedeelte van Autorijschool Suydersee. Hij heeft zelf een aantal malen een 'eigen zaak' gehad, en is nu werkzaam als financial controller/systeembeheerder bij een garagebedrijf.

Autorijschool Suydersee is symbolisch gestart op 19 februari 2007, de geboortedag van Berry Abma (de vader van Johan en voormalig eigenaar van Autorijschool 'De Hanzestad').

Wij vinden het belangrijk een kwalitatief goede rijopleiding te geven op zo'n manier, dat het milieu er zo weinig mogelijk last van heeft. Voor onze leerlingen heeft dit tevens het voordeel dat wij rijles kunnen geven voor een scherpe prijs, omdat onze auto's erg zuinig en goedkoop zijn.Groetjes,
Simone en Johan.

Copyright © Autorijschool Suydersee 2011